Fibbia verstelbaar

Het model Fibbia verstelbaar met een clip-sluiting op de rug, is het verstelbare tuig van Tre Ponti en is een aanvulling op het al uitgebreide Tre Ponti assortiment. Gemaakt van het vertrouwde Tre Ponti materiaal, echter met een verstelbare nylon buikband; hier zit het verschil met het originele Tre Ponti Fibiia tuigje. De verstelbare buikband zorgt dat bij afwijkende maten van borst-nek afstand er toch een passend tuigje gemaakt kan worden. Met name teckels hebben dit probleem, en vele honden hebben we blij gemaakt met eindelijk een passend tuigje. Hierdoor word het ook wel teckeltuig genoemd, aar is natuurlijk voor veel meer honden bruikbaar. Door de verstelbare  buikband kunnen we precies tussen 2 maten Fibbia gaan zitten. Het zijn dus geen meegroei tuigen voor puppy's.

De fibba verstelbaar is nu al in meer dan  12 verschillende kleuren verkrijgbaar, in 4 verschillende soorten!  Fibbia original reflective, Fibbia Mesh camou, Fibbia Fluo pop, Fibbia mesh neon.
Niet alle series lopen tot maat 4! Voor de meeste Fibbia geldt ook dat er speciale bijpassende looplijnen verkrijgbaar zijn, als ook accessoires zoals poepzakjes houder en een gewatteerde buikband beschermer.