Tre Ponti Fibbia mesh fashion

Beschikbaarheid:
Niet meer leverbaar
Model:
Tre Ponti Fibbia mesh fashion
SKU:
Merk:
Tre Ponti
21,56
Excl. BTW: 17,82
Nog niet beoordeeld Geef beoordeling

Het model Fibbia fashion mesh. In de loop van 2017 zullen er enkele basis kleuren van de Fibba vervangen worden voor nieuwe kleuren. De Fibbia mesh tuigen hebben prachtige ademend materialen, stoer design, super kleuren, en  fijne maar ook sterke materialen,  en natuurlijk de zeer opvallende look! 

Tre Ponti tuigen zijn allemaal gebaseerd op het idee een zo optimaal mogelijke bewegingsvrijheid te verlenen tijdens het gebruik van de tuigen, zonder enige overbodige druk, wrijving bij de oksels en/ of vorm van obstructie van de bewegende delen van de hondHet Fibbia model is het model met een sluiting op de rug. 

In tegenstelling tot de Tre Ponti Liberta bevat het dus geen koord. Loslopen is dus ook geen enkel probleem. De bevestiging van een Fibbia gebeurd door middel van 2 ogen op de rug, welke de krachtverdeling, en positionering van het tuig optimaal regelt. Pas wanneer de hond echt in het Treponti gaat hangen bemerkt de hond dat hij een harnas draagt.

Het Fibbia mesh model heeft een zachte, luchtdoorlatend materiaal aan de binnenzijde van het tuigje, welke bestaat uit zeer fijn gaas-achtig materiaal. Het droogt zeer snel, en voelt zacht aan voor de hond. Het vult oneffenheden op in de vorm van de hond, en positioneert zich wat vaster op het lichaam als de standaard Fibbia.  

Inmiddels is het Fibbia model industrieel gepatenteerd, en heeft het al duizenden honden en bazen gelukkig gemaakt! Fibbia Tuigen:  kilo en maten zijn indicatief!

maat 1 - tot 3 kg      26 tot 29 cm
maat 1,5 - tot 4 kg   30 tot 34 cm
maat 3 - tot 7 kg      43 tot 48 cm

Delen

Geef beoordeling