Tre Ponti Fibbia fleece

Beschikbaarheid:
Op voorraad
Model:
Tre Ponti Fibbia fleece
SKU:
Merk:
Tre Ponti
25,95
Excl. BTW: 21,44
Nog niet beoordeeld Geef beoordeling

Het model Fibbia fleece is leverbaar in 2 kleuren, te weten oranje en geel. De fleece varianten worden vervangen door de nieuwste mesh typen. 

Treponti.nl heeft de laatste verkrijgbare modellen in het assortiment. Op = echt OP ! 

Tre Ponti tuigen zijn allemaal gebaseerd op het idee een zo optimaal mogelijke bewegingsvrijheid te verlenen tijdens het gebruik van de tuigen, zonder enige overbodige druk, wrijving bij de oksels en/ of vorm van obstructie van de bewegende delen van de hond

Het Fibbia model is het model met een sluiting op de rug. In tegenstelling tot de Tre Ponti Liberta bevat het dus geen koord. Loslopen is dus ook geen enkel probleem. Het gesp gedeelte is nog licht verstelbaar, zie foto uitleg hieronder, door eigenhandig het gesp vast te zetten op een bepaalde stand indien gewenst. De bevestiging van een Fibbia gebeurd door middel van 2 ogen op de rug, welke de krachtverdeling, en positionering van het tuig optimaal regelt. Pas wanneer de hond echt in het Treponti gaat hangen bemerkt de hond dat hij een harnas draagt.

De standaard Fibbia zijn gemaakt van het bekende Treponti materiaal met bijzondere eigenschappen zoals vormvastheid door de high quality canvas kern, gecoat met een kunstof. Dit is non-allergisch, vederlicht en erg duurzaam. Het houdt geen haren vast, neemt geen vocht op, stinkt niet en is oersterk door de canvas kern. Het fibbia model is er altijd standaard in 5 maten, de basis serie en reflective serie in 7 maten. Vanaf één tot veertien kilo is er vrijwel altijd een passende Treponti voor uw hond te vinden.

Inmiddels is het Fibbia model industrieel gepatenteerd, en heeft het al duizenden honden en bazen gelukkig gemaakt!

Fibbia Tuigen:  kilo en maten zijn indicatief!
maat 1 - tot 3 kg      26 tot 29 cm
maat 1,5 - tot 4 kg   30 tot 34 cm
maat 2 - tot 5 kg      35 tot 38 cm
maat 2,5 - tot 6 kg   39 tot 43 cm
maat 3 - tot 7 kg      43 tot 48 cm
maat 3,5 - tot 9 kg   48 tot 53 cm ( niet in alle kleuren )
maat 4 - tot 14 kg    54 tot 60 cm ( niet in alle kleuren )Delen

Geef beoordeling