Tre Ponti Fibbia mesh neon

Beschikbaarheid:
Op voorraad
Model:
Tre Ponti Fibbia mesh neon
SKU:
Merk:
Tre Ponti
26,95
Excl. BTW: 22,27
Nog niet beoordeeld Geef beoordeling

Het model Fibbia mesh neon is leverbaar in 4 neon kleuren en basis zwart. De neon serie bestaat uit geel, roze groen en oranje. de kleuren zijn vergelijkbaar met fluo pop. De Fibbia mesh tuigen hebben prachtige ademend materialen, stoer design, super kleuren, en  fijne maar ook sterke materialen,  en natuurlijk de zeer opvallende look! Tre Ponti tuigen zijn allemaal gebaseerd op het idee een zo optimaal mogelijke bewegingsvrijheid te verlenen tijdens het gebruik van de tuigen, zonder enige overbodige druk, wrijving bij de oksels en/ of vorm van obstructie van de bewegende delen van de hond

Het Fibbia model is het model met een sluiting op de rug. In tegenstelling tot de Tre Ponti Liberta bevat het dus geen koord. Loslopen is dus ook geen enkel probleem. Het gesp gedeelte is nog licht verstelbaar, zie foto uitleg hieronder, door eigenhandig het gesp vast te zetten op een bepaalde stand indien gewenst. De bevestiging van een Fibbia gebeurd door middel van 2 ogen op de rug, welke de krachtverdeling, en positionering van het tuig optimaal regelt. Pas wanneer de hond echt in het Tre Ponti gaat hangen bemerkt de hond dat hij een harnas draagt.

De standaard Fibbia zijn gemaakt van het bekende Tre Ponti materiaal met bijzondere eigenschappen zoals vormvastheid door de high quality canvas kern, gecoat met een kunststof. Dit is non-allergisch, vederlicht en erg duurzaam. Het houdt geen haren vast, neemt geen vocht op, stinkt niet en is oersterk door de canvas kern. De Fibbia fashion modellen zijn gemaakt van een nylon variant, in combinatie met een voering van diverse materialen. Alle materialen zijn vederlicht en non-allergisch. Wel kunnen de fashion modellen wat langer vocht vasthouden, en soms wat viezigheid. Zowel mesh, als fleece, als ook de andere materialen zijn makkelijk schoon te maken. Door het ontwerp van deze fashion modellen is meer tegemoet gekomen aan de wens meer variëteit, fashionable en trendy te zijn. 

Het Fibbia mesh model heeft een zachte, luchtdoorlatend materiaal aan de binnenzijde van het tuigje, welke bestaat uit zeer fijn gaas achtig materiaal. Het droogt zeer snel, en voelt zacht aan voor de hond. Het vult oneffenheden op in de vorm van de hond, en positioneert zich wat vaster op het lichaam als de standaard Fibbia.  

Het fibbia fashion model is er altijd standaard in 5 maten, de basis serie en reflective serie in 7 maten! Heeft u dus maat 3.5 of 4 nodig zijn deze alleen in de basis en reflective serie verkrijgbaar. 
Vanaf één tot veertien kilo is er altijd een passende Treponti voor uw hond te vinden.

Inmiddels is het Fibbia model industrieel gepatenteerd, en heeft het al duizenden honden en bazen gelukkig gemaakt! 

Fibbia Tuigen:  kilo en maten zijn indicatief!

maat 1 - tot 3 kg      26 tot 29 cm
maat 1,5 - tot 4 kg   30 tot 34 cm
maat 2 - tot 5 kg      35 tot 38 cm
maat 2,5 - tot 6 kg   39 tot 43 cm
maat 3 - tot 7 kg      43 tot 48 cm
maat 3,5 - tot 9 kg   48 tot 53 cm ( niet in alle kleuren )
maat 4 - tot 14 kg    54 tot 60 cm ( niet in alle kleuren )

Delen

Geef beoordeling