Tre Ponti Fibbia Teddy

  • Tre Ponti Fibbia Teddy
Beschikbaarheid:
Op voorraad
Model:
Tre Ponti Fibbia teddy
SKU:
Merk:
Tre Ponti
23,54
Excl. BTW: 19,45
Nog niet beoordeeld Geef beoordeling

Het Tre Ponti Fibba teddy tuigje is van een extreem zachte stof waardoor dit voor iedere hond comfortabel en lekker warm is. Dit is een tuigje uit de outlet en hierdoor zijn niet alle maten en kleuren beschikbaar. Het TreTonti Fibbia model is het meest verkochte tuigje van Tre Ponti. Hiermee begon al het succes! Het is ontwikkeld als wandeltuigje, en is geschikt voor honden tot ongeveer 14 kilo. Inmiddels zijn in de range Fibbia diverse varianten gemaakt, te weten Fibbia reflective, Fibbia Fashion, Fibbia mesh, Fibbia Animal en Fibbia verstelbaar. ( deze laatste alleen via advies en niet-vrij verkrijgbaar op de webshops)

Tre Ponti tuigen zijn allemaal gebaseerd op het idee een zo optimaal mogelijke bewegingsvrijheid te verlenen tijdens het gebruik van de tuigen, zonder enige overbodige druk, wrijving bij de oksels en/ of vorm van obstructie van de bewegende delen van de hond. Het Fibbia model is het model met een sluiting op de rug. De bevestiging van een Fibbia gebeurd door middel van 2 ogen op de rug, welke de krachtverdeling, en positionering van het tuig optimaal regelt. Pas wanneer de hond echt in het Tre Ponti gaat hangen bemerkt de hond dat hij een harnas draagt.

De standaard Fibbia zijn gemaakt van het bekende Tre Ponti materiaal met bijzondere eigenschappen zoals vormvastheid door de high quality canvas kern, gecoat met een kunststof. Dit is non-allergisch, vederlicht en erg duurzaam. Het houdt geen haren vast, neemt geen vocht op, stinkt niet en is oersterk door de canvas kern. Het fibbia model is er altijd standaard in 5 maten, de basis serie en reflective serie in 7 maten. Vanaf één tot veertien kilo is er vrijwel altijd een passende Tre Ponti voor uw hond te vinden.

Inmiddels is het Fibbia model industrieel gepatenteerd, en heeft het al duizenden honden en bazen gelukkig gemaakt! Het aanbod in de Tre Ponti Fibbia is inmiddels zo groot dat voor iedereen er een schitterend tuigje beschikbaar is.

Fibbia Tuigen:  kilo en maten zijn indicatief!
maat 1 - tot 3 kg      26 tot 29 cm
maat 1,5 - tot 4 kg   30 tot 34 cm
maat 2 - tot 5 kg      35 tot 38 cm
maat 2,5 - tot 6 kg   39 tot 43 cm
maat 3 - tot 7 kg      43 tot 48 cm
maat 3,5 - tot 9 kg   48 tot 53 cm ( niet in alle kleuren )
maat 4 - tot 14 kg    54 tot 60 cm ( niet in alle kleuren )

Valt u hond tussen 2 Fibbia maten, maar wenst je toch de Fibbia? Stuur dan een mail naar info@treponti.nl met het ras, het gewicht en de borstomvang dan helpen wij u met het vinden naar het juiste tuigje. Delen

Geef beoordeling