Verzendinformatie

Na het bevestigen van uw bestelling, volgt de betaling. Deze wordt bevestigd via een email naar de op u opgegeven adresgegevens of dit is gelukt. Krijgt u geen bericht neem dan contact met ons op het kan zijn dat u bestelling dan niet goed is doorgekomen of geannuleerd omdat de betaling te lang duurt of de bank niet ondersteund word.

Uw bestelde artikelen worden zo spoedig mogelijk verzonden na het ontvangen van uw betaling. Indien besteld voor 15 uur, streven wij er naar uw bestelling dezelfde dag te verzenden. Bestellingen geplaatst op vrijdag tussen 15:00 en maandag 15:00 worden op maandag verzonden. Voor Belgie en andere landen is de levertijd gemiddeld 5 tot 10 werkdagen.

Indien een model of maat niet op voorraad is, nemen wij contact met u op.

Bij retourzendingen altijd de meegeleverde retour-kaart invullen, óf een briefje met notitie waarom het retour gestuurd word; bijvoorbeeld omruilen, kwaliteit, of creditering.

Retourneren en bijhorende kosten zijn altijd voor de ontvanger, tenzij anders is overeengekomen. Bij het verzenden van een nieuw product als gevolg van een eerdere bestelling ( ruilen, maat, kleur enz) nemen wij de verzendkosten op ons.    

Retourneren kan via de door u ontvangen envelop, als ook in elk ander wettelijk aangestelde verzend mogelijkheid.  Eventueel gemaakte retour kosten, welke uitgekeerd zouden moeten worden, kunnen nooit meer bedragen als de door ons gebruikte frankering voor dat product. ( wij verzenden poststukken en enveloppen. Vrijwel nooit pakketten.)

Heeft u vragen naar aanleiding van bovenstaande informatie, aarzel dan niet om met ons contact op te nemen in de winkel op 0318-512965, of via de email info@huisdierenspeciaalzaak.com.