Menu
Winkelwagen

Over Treponti

Een droom komt uit.

TrePonti is gevestigd in Treviso vlakbij Venetië en is wereldwijd de leider op het gebied van dieren producten. Het succes is te danken aan de hoge kwaliteitseisen, oer sterk materiaal en de complete productie cyclus vindt plaats in Italië en wordt dus niet uitbesteed aan derde.

Met liefde en inzet voor zijn beroep en 40 jaar ervaring in de textiel industrie heeft de heer Pierantonio Cecconato de oprichter en directeur van het familie bedrijf, de bestseller Fibba ontworpen een makkelijk, licht gewicht tuig dankzij innovatief gepatenteerd design.

TrePonti produceert ongeveer 5000 tuigen per dag, deze tuigen worden door meer dan 2 miljoen honden in 55 landen wereldwijd. Inclusief Japan, China, U.S.A en natuurlijk Nederland. In 2016 heeft TrePonti toestemming gekregen om ook naar zuid Korea en Zwitserland te exporteren dit bewijst dat TrePonti één van de kwaliteit spelers is op gebied van dieren producten. 

Italiaans vakmanschap in de wereld.

Alle TrePonti producten zijn ontworpen en handgemaakt in Italië. Getrainde medewerkers besteedde maximale aandacht en toewijding in iedere steek. Daarna ondergaan de tuigen een strikte kwaliteitscontrole, het dubbel checken van het productie proces en een speciale test in weerstandstoestellen. De investeringen in ruwe materialen die exclusief uit Italië komen, hebben er toe geleid dat er succes vol een grote verscheidenheid aan tuigen en looplijnen is ontworpen die aan de verschillende behoefde van baas en trouwe viervoeter voldoen.

De kwaliteit is niet te vergelijken. De TrePonti kwaliteit word gewaarborgd door de beste materialen, die met de hand worden uitgezocht bij de leveranciers en een gedefinieerd vakmanschap dat wordt geperfectioneerd in de Treponti werkplaats. TrePonti blijft continue onderzoeken en ontwikkelen van nieuwe producten en methode om aan de eisen van hond en baas te voldoen.

De visie.

De gezondheid en welzijn van de hond zijn tijdens het ontwikkelproces van de trePonti tuigen en looplijnen altijd 1ste prioriteit. Er word naar een zo prettig mogelijke pasvorm gesteven en een zo veilig en plezierig mogelijke interactie tussen de hond en de baas. 

Tre Ponti heeft er bewust voor gekozen om niet één type tuig te ontwikkelen en vervolgens het formaat van dit model voor elk grootte hond aan te passen. Nee, er is bewust gekozen om voor verschillende formaten honden een ander model tuig te ontwikkelen, waarbij de specifieke pasvorm en eigenschappen beter aansluiten op de grootte en de specifieke behoeften van de hond. Hierdoor ontstaat het meest optimale tuig voor elk formaat hond, of voor specifieke doeleinden.